Microneedling

 

Microneedling

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens en striae.

De behandeling
De Dermapen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om geactiveerd te worden. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens, striae en fijne lijntjes worden oppervlakkiger.

Huidreactie
De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan.

Microneedling is inzetbaar voor:
 Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
 Acne littekens
 Littekens van andere aard
 Zonbeschadiging
 Pigmentstoornissen
 Grove huidstructuur / vergrote poriën
 Striae / striemen
 Cellulitis
 Dubbele kin
 Alopecia / kaalheid

De duur van de behandeling
45 minuten

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 3 behandelingen*

Interval
2 weken

kosten:

€ 80,-

Advies

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem dan contact met ons op!

 

 

Afbeeldingsresultaat voor microneedling