Microneedling in combinatie met de BB Glow

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens en striae.

 

De behandeling 

De dermapen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg `geopend` om geactiveerd te worden. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere e gladdere huid oplevert. Acne littekens, striae en fijne lijntjes worden oppervlakkiger.

 

Huidreactie

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan.

 

Microneedling is inzetbaar voor:

  • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
  • Acne littekens
  • Littekens van andere aard
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornissen
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  • Striae / striemen
  • Cellulitis
  • Dubbele kin
  • Alopecia / kaalheid

Duur van de behandeling

70 minuten

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 3 behandelingen *
Interval
2 weken

Meso BB Glow serum is een serum dat speciaal voor microneedling ontwikkeld is. Net als bij een “normale” microneedling behandeling worden er met hele fijne naaldjes, kleine kanaaltjes in de opperhuid gemaakt. Het microneedlen stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken.

Tijdens de microneedling behandeling kan de huid met het Meso  BB Glow serum verzorgt worden. Het serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose.

Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent. Indien je de behandeling regelmatig herhaalt, kan dit effect zelfs weken aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden de huid, en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon.

Het serum is vrij van kleurstoffen.

Voor wie?

De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes.

De behandeling heeft een positief effect op:

– Oneffenheden in de huidskleur

– Kwetsbare en gevoelige huid

– Sproeten

– Verkleuring

– Hyperpigmentatie

– Acne vlekken

– Couperose

– Ouderdomsvlekken

 

De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van parabenen, geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing.

De Meso BB behandeling geeft verbluffende resultaten die zichtbaar zijn direct na de eerste behandeling! Het resultaat zal bij regelmatige herhaling van de behandeling verder verbeteren en langer aanhouden

Advies
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact met direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met SPF50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad
Kosten € 99,-