Henna Brows

 

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, zijn henna brows de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Henna kan tot 10 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt, en blijft tot 6 weken op de haartjes.

Henna wordt gewonnen uit de hennastruik, Lawsonia inermis. Het is een struik die van nature voorkomt in Noord-Afrika, het Nabije Oosten en India. De hennastruik wordt al sinds ca. 3500 v. Chr. gekweekt. Van de bloemen kan parfum worden gemaakt, terwijl de kleurstof wordt gewonnen uit de groene herfstbladeren.

Verschil met henna en ” Normaal” wenkbrauwverf 

Een gewone wenkbrauw verf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller. Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 3 a 4 weken zichtbaar. (in de winter iets langer als de zomer ivb uitbleking)

De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Het effect blijft kan tot 10 dagen op de huid blijven en is 6 weken op de haren zichtbaar. (afhankeljk van het huidtype en de juiste nazorg)

Advies na de Henna Brow behandeling:

Voor langer behoudt van de Henna Brow zijn er een aantal adviezen;

– Gedurende de eerste 24-48 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water;
– Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op;
– Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen;
– Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen.
– Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven
– Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.

 

Prijs behandeling € 27,50