Uiteraard kunt u bij Jazzle Beauty terecht voor een Brow behandeling op maat! In overleg met u bepalen wij tijdens de intake welke behandeling het meest geschikt is voor uw wenkbrauwen! Your Brows are our passion!

Je kunt aan de rechterkant van deze pagina direct een afspraak maken! Zorg dat je Kim aanvinkt bij ‘kies een medewerker‘, zij is onze brow-expert!

Hieronder staan alle behandelingen die wij aanbieden. Twijfel je ergens over of mis je iets? Laat het ons dan even weten! Je kunt ons even een mailtje sturen op info@jazzlebeauty.nl of even bellen naar de salon (06 43020796).


Wenkbrauwen shapen

Deze behandeling is speciaal voor mensen die nog niet eerder in de salon zijn geweest.

Brow analyse

Op basis van jouw gezicht en eigen vorm van je wenkbrauwen, bepalen we de perfecte vorm en welke techniek we het beste kunnen gebruiken om dit te bereiken.

Brow shaping

We shapen je wenkbrauw in de perfecte vorm voor jouw gezicht.  Dit gebeurd door middel van Threading (epileren met touw), waxing, tweezing (pincet), vind u een van de technieken niet fijn? Geen probleem uiteraard kiezen wij in overleg met u voor de juiste behandeling.

Brow Tinting

Verven van de wenkbrauwen: Door je wenkbrauwen te verven krijgen zelfs de lichtste haartjes weer definitie. Je wenkbrauwen kleuren biedt daarom niet alleen uitkomst als je wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als je vollere wenkbrauwen wilt. Zelfs als je van nature donkere haartjes hebt kan verven een groot verschil maken. Hiermee geef je namelijk ook kleur aan de kleine, dunne blonde haartjes die je normaal niet ziet. Het resultaat zijn vollere, dikkere wenkbrauwen zonder kale plekjes!

De juiste kleur: Het is belangrijk dat de kleur van de verf past bij je huid- en haarkleur. Vaak mengen we verschillende kleuren om tot een tint de komen die het beste bij jou past. De kleur van de wenkbrauwen is de eerste dag na het verven vaak wat donkerder. Dit is heel normaal en verdwijnt vanzelf. Wenkbrauwhaartjes vernieuwen zich ongeveer elke vier weken. Hoelang de verf blijft zitten is afhankelijk van de fase waarin een haartje zit op het moment van kleuren. In de meeste gevallen heb je een hele maand plezier van je nieuwe kleurtje.

Wij werken met de volgende merken wenkbrauwverf: Refectocil, Godfroy, intensive, Browtastic (hennah).

Persoonlijk Browplan

Heb je teveel haartjes weggehaald of ben je niet blij met de vorm van je eigen wenkbrauwen? Jazzle Beauty zorgt met een persoonlijk Browplan dat je binnen een paar behandelingen de meest perfecte wenkbrauwen krijgt. Door overtollig haar te verwijderen en haar dat nodig is lekker te laten groeien. Uiteraard halen wij al onze foefjes uit de kast om het eind resultaat zo snel mogelijk en optimaal te halen.

Brow analyse: Op basis van jouw gezicht en eigen vorm van je wenkbrauwen, bepalen we in overleg met u de perfecte vorm.

Brow stappenplan : Nu we weten in welke vorm we jouw wenkbrauwen willen krijgen, bepalen we welke techniek hier het beste bij past en welke stappen er genomen moeten worden.

Brow care: We geven je advies voor de verzorging van je wenkbrauwen en bijhouden van je vorm. We laten je zien hoe je dit het beste kunt doen en welke producten geschikt zijn voor jouw wenkbrauwen en huid.

Kunnen jouw wenkbrauwen wel een Browplan gebruiken? Neem dan contact op voor meer informatie!