Brow Vitamine

Deze behandeling is gloed nieuw op de markt en word in andere landen reeds toegepast. Wij hebben de resultaten op de voet gevolgd en uiteraard getest in onze salon.
Wij snappen dat je nu denkt eerst zien en dan geloven.. En wij vrouwen willen meestal gelijk resultaat. 🙂 Deze behandeling vergt iets meer geduld maar wel met resultaat op de langere termijn.
De Brow Vitamine word toegepast door middel van de dermapen (microneedling) en een aangepast serum om de haarfolikels te voeden en de slapende haarzakjes weer op te roepen. Tegenwoordig in deze tijd verven waxen, make-up  belasten wij onze Brows volop.  Ook kan het zijn dat je door medicatie gebruik, stress, hormonen enz.. toch net dat boogje, staartje, randje of beginpunt mist, dan zou de Brow vitamine een oplossing voor jou kunnen zijn! Het enige wat je nodig hebt  is reeds iets van haargroei. Helaas kunnen wij de wenkbrauwen die nihi tot geenl wenkbrauw haar hebben moeilijk helpen omdat dit vaak betekend dat de haarzakjes niet meer werken.
Doordat de dermapen kleine miniscule openingetjes maakt in de huid kan het serum dicht bij de haarfolikel zijn werk gaan doen, dus echt van binnen uit.  Dit is een groot verschil met de serums die oppervlakkig op de huid worden gesmeerd.
De behandeling zelf is volledig schadeloos en op natuurlijke basis. Wij raden minimaal 3 sessies aan met 10 tot 14 dagen tussentijd.
3 sessies 30% meer haargroei
6 sessies ongeveer 60% meer haargroei
9 sessies 70 a 80% meer haargroei
Zoals elke behandeling heeft de Brow vitamine ook contra-indicaties deze zijn:
hart- en vaatziekte
landurig gebruik van bloedverdunners
diabetes
zwangerschap
Hepatitis
Prijs losse behandeling € 35,00
Prijs kuurverband 6x € 175,-
Producten zijn te vinden op: Brow Vitamine