BB Glow Treatment

BB Glow

Afbeeldingsresultaat voor bb glow

De BB Glow behandeling is een van de nieuwste anti-aging en huidverzorgingsprocedures die op de beauty-markt is verschenen en zeer snel populair is geworden dankzij onmiddellijke resultaten, genezingsproces en zero-downtime (je kunt direct naar je werk!).

 

BBGlow is een behandeling die je huid een “glow” geeft. Het egaliseert je huid en zorgt ervoor dat je er fris uitziet.

Dit is een behandeling die helpt littekens van acne te herstellen en de kleur van de huid naar zijn originele staat te brengen. Bij deze behandeling worden speciale serums op kruidenbasis gebruikt. Deze serums worden door middel van een dermapen op de huid aangebracht.  De serum vermindert het melanine gehalte op de huid en helpt met het verlichten van de huidskleur,  zo wordt er een egale,  stralende en een heldere beeld gecreëerd.

 

BB GLOW SERUM EFFECT

  1. Intensieve bevochtiging
  2. Vermindering van vlekken
  3. Opheldering van de huid
  4. Gladde huidstructuur
  5. Vermindering van verwondingen of littekens
  6. Egale huidskleur
  7. Vermindering van fijne rimpels
  8. Vermindering van Couperose.

 

NAZORG
Gedurende 48 tot 72 uur je gezicht make-up loos te houden. Liefst zo lang mogelijk water vermijden in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen

 

Kosten : 80,-